چطور بادختر یازده سالم رفتار کنم؟

سلام خسته نباشید ببخشید من کودکی خیلی بدی داشتم هیچ چیز از کودکی خودم نفهمیدم غیر از استرس و کتک خوردن از سمت خواهر و برادرم همیشه در حال کار کردن بودم خونه پدرم و اینکه هیچ ارزشی برای دختر قائل نبودن تا ازدواج نکرده بودم من الان سه تا فرزند دارم پسرام خوبن و به حرفم گوش میدن ولی دختر یازده سال دارم علیرغم اینکه من خیلی خودم زجر کشیدم دوست ندارم دخترم زجر بکشه ولی دخترم خیلی پرتوقع و یکدنده و لجباز هست خیلی بحث میکنه خیلی حرفها رو کش میده و اعصابم رو بهم میریزه من هیچ وقت دست روش بلند نمیکنم ولی متاسفانه بعضی وقتا مجبور میشم و کتک میزنم یکی اینکه نمی‌دونم چرا دوستش ندارم اونطوری که باید دوستش داشته باشم حس اینکه خیلی دوستش ندارم بهم عذاب وجدان میده خیلی میاد خودش رو بهم میچسپونه و بوسم میکنه ولی هزار برابر اذیتم میکنه حرف گوش نمیده مثلاً یک چیزی میخواد که من براش صلاح نمیدونم توضیح میدم این چیز خوب نیست یا الان وقتش نیست ولی اینقدر اصرار میکنه که آخرش یا بهش بی محلی میکنم یا اینکه داد و بیدادم بالا میره تا ول کنه وقتی یه خواسته ای داره روی حرفش پافشاری میکنه خیلی عاجز شدم امروز با برادر بزرگترش بحث کرد به خاطر این که چایی از دستش افتاد و برادرش گفت نزدیک بود منو بسوزونی اونم جیغ و داد که من از قصد نکردم در حالی که من گفتم اشکال نداره اشتباه شده ولی دخترم ول نمیکرد بعدم دیدم لباس پوشیده ومیخواست بره بیرون از خونه گفتم کجا میری گفت میخوام فرار کنم توروخدا شما بگین من چطور رفتار کنم باهاش از بچگی هم خیلی گریه میکرد و جیغ میکشید و نا آرام بود راهنمایی کنید من شرایط مشاوره و روانشناسی رفتن ندارم خیلی ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و وقت بخير
با احترام با توجه بياناتي كه داشتيد در درجه اول پيشنهاد ميكنم خودتون با يك روانشناس پيگير مسائل نهفته و آشفتگي ذهني خودتون باشيد.در مرحله بعد براي تربيت صحيح كودك دلبندتون از يك روانشناس كودك حضوري بهره مند بشيد. وقتي كودك شما خودش رو به شما ميجسبونه يعني محبت رو طلب ميكنه و در حال حاضر شرايط مقابله با تنبيه هاي شما رو نداره و به محض احساس استقلال ممكنه دست به ترك منزل بزنه.