همسرم غر میزنه و تیکه میندازه

همسرم وقتی گشنه یا خسته هست از همه چیز ایراد می گیره.

از چیزی ناراحته علاوه بر اینکه چند بار میگه تیکه بهم میندازه

باهاش چی‌کار کنم؟

اگر تحمل کنم بریزم تو خودم یهو اتش فشان میشم اگر جواب بدم یا‌ منم مثل خودش باشم دعوا میشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دوست عزیز؛ هر شخصی در یکسری موقعیت ها از خود یکسری واکنش هایی را بروز می دهد آنچه که مشخص است این است همسرتان تاب آوری پایینی دارد که نیاز دارد تا روی آن توسط یک روانشناس کار بشود که قرار نیست تا هر آنچه که من طلب
می کنم بلافاصله برایم برطرف شود.
نه احتیاجی هست که در خودتان بریزید که این خوب نیست و نه نیازی هست تا جایی جواب دهید که منجر به دعوا شود مشخص است که هر دو اینها برای شما و رابطه تان عمل نمی کند و پاسخی دریافت نمی کنید پس این رفتارها را امتحان کرده اید دیگر راه هایی که رفته اید را دوباره تکرارش نکنید بهتر است.
از او بخواهید تا با شما درباره ناراحتی هایش صحبت کند بدون هیچ نیش و کنایه ای
مقصر تمام ناراحتی های ایشان قطعا شما نیستید
به او بگویید که متوجه هستم که از این موضوع ناراحت هستی اما بیا با هم برای رفع آن فکری کنیم و تصمیمی بگیریم
و یا متوجه هستم که وقتی از سرکار میای گرسنه هستی درکت می کنم من هم برای تو غذایی را درست کردم تا وقتی تو آمدی کنار هم باشیم این نوع صحبت ها در زمانی که ایشان ناراحتی ندارد و شرایط بین تان خوب است مطرح شود بهتر است با تکرار این شرایط پاسخ مناسبی دریافت خواهید کرد.
سعی کنید پاسخ هایی که فکر میکنید ممکن است همسرتان را حرصی کند ندهید شما هم مثل او تیکه نندازید خیلی اوقات است که به مانند خود شخص رفتار می کنیم او را به شدت عصبانی تر میکند همان لحظه چند نفس عمیق بکشید و به او بگویید که الان زمان مناسبی برای صحبت کردن نیست کمی هر دو آرام شویم بعد صحبت می کنیم.
مطالعه و کمک از روانشناس را هم حتما در راس کارها قرار دهید.