قاعدگی نامنظم

سلام من ۱۸ سالمه و از زمانی  که قاعدگی شدم تا الان قاعدگی نامنظم بوده و خونریزی هم شدیده و اصلا تاریخ مشخصی نداره قاعدگیم و رفتم دکتر چند ماه پیش گفت ۳ ماه قرص جلوگیری بخور و بعد قطع کن و الان ۲ ماه پریودیم قطع نمیشد و ۲ماه پریود بودم بعدش قطع شد یه هفته الان بازم پریودم و تو میخواستم عصر بخوابم که تپش قلب یهو گرفتم تا الان ۲ بار این اتفاق برام افتاده و اینکه خیلی نگرانم از کلاس ششم تا الان قاعدگی نامنظم گفتن به مرور زمان درست میشه تاریخش ولی نشده لطفا کمکم کنید اینکه سونو دادم گفت کیست ندارم

واینا کم خونی مینور دارم و قندم هم بالا بوده تو آزمایش خون چند ماه پیشم و اینکه آیا میشه قرص آهن در دوران قاعدگی مصرف کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام ممکن است به دلیل مصرف قرص ها باشد دلیل ابن خونریزی های اخیر ولی در کل نیاز به درمان کمکی دارید بویژه که قند بالاست