زنان و زایمان بارداری

سلام وقت بخیر من ۲۲ اسفند با مراجعه به سونوگرافی هفته ۶بارداری بودم و مجدد ۱۵فروردین با مراجعه دکترم و سونو گرافی گفتن که مجدد ۷هفته هستی و جنین رشد نکرده و قلب نداره فعلا مهلت ۱۰ روزه دادن که امروز سونو کردم بازم گفتن ۶الی۷هفته نشون میده و قلب هم نداره الان من مردد هستم نمیدونم سونو درست هست سن بارداری یا نه یا ممکن هس که دیرتر قلب تشکیل بشه ؟یا این یه بارداری پوچ هست ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل . وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام بلزیه سونوبریداگه رشدنکرده عدم رشدجنین متاسفانه درنظرگرفته میشه