نامزدم

سلام روزتون خوش. من و پسر پسرخاله پدربزرگم یک سال هست که نامزدیم و بنابع شرایط ایشون که سرباز هستن عقد نکردیم الان که یک سال میگذر نامزدم هروقت میاد مرخصی و خونه ما با مادرم دعوا میکنن و قهر میکنن همیشه هم تقصیر مادرمه که با گوشه و کنایه باهاش حرف میزنه و باعث میشه ادم عصبی بشه و دعوا کنن و مادرم همیشه لج و لجبازی میکنه کمکم کنید و یک راه حل بدین چطوری این مسائل و کم کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دوست عزیز؛ ابتدا لازم هست تا ببینیم دلایل این لجبازی از سمت مادر شما چیست چه چیزی باعث می شود تا هر بار نامزد شما می آید این سری از مسائل تکراری پیش بیاد؟ و بر سر چه مسائلی با یکدیگر دعوا و قهر میکنند؟ و زمانی که با مادرتان صحبت می کنید او چه نظری درباره این شرایط دارد؟ و زمانی که با نامزدتان صحبت می کنید نظر نامزدتان درباره این شرایط چیست؟
و چه تاثیری بر روی ارتباط شما دو نفر تا به الان داشته است؟
آیا مادر شما از اینکه با آشنا نامزد کردید اظهار ناراحتی میکنند؟
آیا اینکه مدت زمان نامزدی به درازا کشیده اوقات تلخی می کنند؟
آیا از اینکه نامزدتان در حال حاضر سرباز هست و شرایط کاری و آینده شان برای مادر شما مبهم هست لجبازی می کنند؟
آیا مادر شما احساس می کند برای شما زود هست تا به ازدواج فکر کنید و یا اینکه احساس می کنند که برای شما شخصی با شرایط مناسب تر از نامزدتان هم هست؟
آیا این سری از رفتارهای مادرتان تنها با نامزدتان هست که صورت می گیرد یا با دیگران هم ممکن است قهر و دعوا داشته باشند؟
اینها سری از سوالات پیش فرض هست که برای ما ایجاد می شود که تا قبل از ورود به زندگی مشترک بهتر هست تا این مسائل مرتفع شود.
اینها سوالات بسیار مهمی هستند که نیاز به پاسخ دارد تا ریشه این مسائل استخراج شود.