روان شناسی

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید من چند ماهیه که دچار اختلال خواب شدم شبا همش کابوس میبینم و روز ها الکی استرس میاد سراغم و حالم خیلی بد میشه احساسات خیلی بدی بهم دست میده و به شدت گریم میگیره به یه مشاوره با روان شناس نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید❤

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عذرخواهي بابت تاخير در پاسخگويي
پيشنهاد ميكنم در اسرع وقت مشاوره حضوري با يك روانشناس داشته باشيد تا كمك حرفه اي دريافت كنيد.كابوس هاي شبانه و استرس هاي زياد در درازمدت اثرات مخرب روانشناختي براي شما خواهد داشت.گريه هاي شما ميتواند يكي از نشانه هاي افسردگي باشه البته اريابي دقيق باليني بايد صورت بگيره.
پرتلاش و صبور باشيد.