سونوگرافی نسج نرم اینگوئینال

با سلام،بنده در منطقه محرومی زندگی میکنم .  دو سال قبل وجود توده کوچکی در این ناحیه رو متوجه شدم ولی به پزشک مراجعه نکرده بودم... نتیجه سونوگرافی: ناحیه کیستیک به ابعاد 17*28م م دیده میشود که چسبیده به آن ناحیه کیستیک مولتی لوکوله دیگری به ابعاد 8*25م م رویت شد که در قسمت پروکزیمال به ورید فمورال چسبیده است. در حال حاضر فلوی عروقی در این دو ناحیه دیده نمیشود.منشا این کیست میتواند پروسس واژینالیس باشد ولی به علت مجاورت آن با ورید فمورال با احتمال کمتر همانژیوم را باید در نظر گرفت در DDآن یا لنفاژیوم قرار دارد.                  تفسیرش چیه؟ من باید به چه پزشکی مراجعه کنم؟با مصرف دارویی قابل درمانه؟اگر اقدام پزشکی انجام ندم رشد میکنه و خطرآفرینه؟

با تشکر از لطف شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باید معاینه شوید . به متخصص زنان مراجعه کنید .سونوگرافی را هم تکرار کنید .