اعتیادبه گناه

سلام.من ادم گناهکاریم وازگناهم رنج میبرم همیشه توبه میکنم اما دوباره به همون گناه کشیده میشم.میدونی یجورمعتادم وقتی که توبه میکنم انگارزمین وزمان روسرم خراب میکنن اونقدعذاب میکشم بعدنمیتونم تحمل کنم باز به همون گناه کشیده میشم خیلی حالم بده بارها به خودکشی فکرکردم.خیلی بااستعدادم دیدی درمان بشم ویکارعالی باشه یساله به همه چی میرسم اماهم بیکسم هم بیمارم چی کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت مرد شغل کارگر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست گرامی در اولین گام به روانپزشک مراجعه کنید تا کمک کند از تکانه های آزاردهنده که در درونتون هست رهایی یابید،،اینکه چه گناهی،ممکنه این تصور شما باشد و نگاه شما به عنوان گناه،اگر بخوام حدس زده باشم،فقط در حد حدس،فاجعه نیست،خودتون رو اذیت نکنید ،خودتون رو دوست داشته باشید و فراموش نکنید این ذهنیت شماست که باعث اضطراب و آشفتگی برایتان می‌شود.