بارداری

سلام خسته نباشید دختر ۲۲ ساله هستم پریودم عقب افتاده ترشحات سبز دارم کمر درد شدید حالت تهوع بدون استفراغ

توروخدا کمکم کنید من زمان پریودی ماه قبلم پارتنرم خودشون رو بدون اینکه تماسی با واژنم داشته باشه روی سوراخ مقعدم گذاشتن همین حتی ارضا هم نشدن ولی من شک بردم که حامله شده باشم از هفته پیش شروع کردم خوردن زعفرون و دارچین فراوون

اگر پیام منو می‌بینید کمکم کنید من خانواده ای دارم محدود بفهمن زنده به گورم میکنن خواهش میکنم بگید واقعا حاملم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام در هرحال ازمایش خون لازم است