ترس خیانت

سلام من تو رابطه خیلی شکاکم مثلا وقتی طرفم میگه میرم بیرون یا با دوستاش میخواد یکم بگرده من نمیتونم‌ارامش داشته باشم همش حس میکنم یه کاری میکنه یا یه خیانتی میکنه خیلی میترسم هم واسه خودم زهرمار میکنم هم واسه طرفم اینم باعث میشه دعوا کنیم نمیدونم چیکارکنم خیلی کلافه میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
با خودتون رو فكر كنيد
اين ترس و ناامني از كجا امده ؟ايا اطرافيانتون تجربه كردن يا خودتون قبلا تجربه داشتيد ؟
جواب اين سوالات ميتونه بهتون اطلاعات خوبي بده راجب احساسي كه تجربه ميكنيد
قطعا براي ريشه يابي علت اين ناامني بهتره با يك مشاور فردي صحبت كنيد .