ضخامت آندومتر

سلام وقتتون بخیر من الان روز هشتم پریودیمه همیشه روز ششم قطع می شد از روز پنجم پریودیم خونریزی شدید با درد شدید دارم سونو دادم ضخامت آندومتر 15بود و نوشته مایع آزاد مختصر در حد 10 cc در کلدوساک خلفی مشاهده شد.دکتر بهم دارو داد گفت اگه با این دارو ها خوب نشدی باید کورتاژ بشی.مفنامیک اسید.قرص آهن.مدروکسی پروژسترون.مترونیدازول.سیپروفلوکساسین.اینارو بهم داد.من 24سالمه

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ضخامت اندومتر 15 برای روز 8 زیاد است . درمان را تحت نظر بزشک خود ادامه دهید .