خجالت کشیدن دررابطه جنسی

سلام مشاورعزیزمن دوساله ازدواج کردم خجالت میکشم ازشوهرم درخواست رابطه کنم به خودشم گفتم میگه خجالت نداره که درخواست کن درخواست غیرمستقیم مشکلی ندارم ولی مستقیم مشکل دارم میشه راهنماییم که چه زمانی وچطوری ازش درخواست کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

شما تصور کنید هوس یه پیتزا کردید خیلی راحت میگید من دلم یه پیتزا میخاد یا خیره میشید به دیوار و هیچ حرکتی و رفتاری نمی‌کنید؟سخت نگیرید رابطه مشترک یعنی صداقت،راحتی،اون راحت بودن رو از کارهای کوچک شروع کنید راحت بیان کنید که دوست دارید باهم قدم بزنید،باهم چای بخورید،و راحت در آغوشش بگیرید،کم کم،،تاکید میکنم کم کم،جملات تاثیر بسزایی دارد،اینکه مستقیم و غیر مستقیم در رابطه ۲ نفر معنا ندارد،مثل همون پیتزا میمونه،اینکه به همسرتان خیلی راحت بیان کنید که امشب یا حالا در همین لحظه خواستنی هستید و دوستش دارید و چقدر بهش نیاز دارید،توی رابطه بی پروا باشید.