مصرف قرص اسنترا 100 در بارداری

با سلام من قبل بارداری چندین سال به خاطر وسواس فکری و افسردگی هر روز یک قرص اسنترا 100 میخوردم از وقتی باردار شدم قطع کردم اما الان که در ماه ششم بارداری هستم بیماریم دوباره برگشته و خیلی ازارم میدم برای همین دوباره شروع کردم به قرص خوردن ایا روزی یک عدد اسنترا100 به جنینم اسیب میزنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اشکالی ندارد . تحت نظر روانبزشک و متخصص زنان دارو را ادامه دهید .