من به مدت یه ساله هرماه با قرص دوفاستون پریود میشم.پلی کیستیکم.و درحال اقدام.این ماه دوفاستون نخوردمو ۶ روز تاخیر دارم و نزدیک ۱۰ روزه علائم پریودی دارم اعم از حساس شدن نوک سینه و صبحا سردرد ریز و درطول روز کمر درد جزیی و ترشحات نسبتا کم اما کشسانی دارم.روز ۵ تاخیر بیبی چکم منفی دراومد.تخمدانم تیر میکشه گاهی و زیر دلم کمی سفت میشه..ممکنه بیبی چک اشتباه نشون داده باشه؟بنظرتون کی امتحان کنم دوباره بیبی چک رو؟این علائم از چی میتونه باشه وقتی اصلا پریود نمیشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

برای تشخیص وجود بارداری باید بس از عقب افتادن قاعدگی بتا اچ سی جی انجام دهید .