سلام

من دختری ۱۸ساله هستم و لابیای تناسلی دارم و خیلی رنج میبرم میترسم در آینده تو ازدواجم مشکل ساز بشه تا جایی ک قید ازدواج و زدم بنظرتون چکار کنیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر براتون ناراحت كننده ميتونه باشه
اما ايا اين حجم از نگراني و حال بد كمكي به شرايط ميكنه
با توجه به پيشرفت تكنولوژي و عمل هاي جراحي به نظر ميرسه اين نگراني شديد بي مورد هست ميتونيد خيلي راحت با چند دكتر زنان صحبت كنيد معاينه بشيد و راهكارهاي علمي رو بشنويد و در كنارش حتما با يك مشاور فردي صحبت كنيد
براي نتيجه گرفتن اينكه ازدواج نميكنم خيلي زود هست و بهتره انقدر مطلق به اتفاقات نگاه نكنيم.