خودشیفتگی

سلام وقت بخیر

من ۲۷ سالمه و بعد از چهار ماه آشنایی آبان امسال عقد کردم ازدواجمون سنتی بود.چند ماهی هست که متوجه شدم مادر همسرم دچار اختلال خودشیفتگی هست.علاقه خیلی زیادی به همسرم دارم و به فکر جدایی نیستم. نمیدونم چطور باید با مادر همسرم رفتار کنم و آیا در این باره با همسرم حرف بزنم یا نه؟

با توجه به اینکه تحصیلات دانشگاهی دارم در زمینه روانشناسی.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
آیا تا به حال به چالشی با مادر شوهرتان برخوردید؟
ممکن است به تبع تحصیلات روانشناسی که دارید به این تشخیص رسیده باشید اما همانطور که می دانید بدون کمک از روانشناس در کلینیک ممکن نیست تا به تشخیص و برچسب زدن برسیم اما از این آگاهی و دانش در راستای ارتباط  با اطرافیان می توانید بهره ببرید چرا که در شناخت بهتر شما کمک میکند که با هر فردی چطور رفتار کنید.
همسر شما خودش می داند که مادرش چه خصوصیات و ویژگی هایی دارد باید ببینید که به او بگویید که مادرت خودشیفته است چه خواهد گفت؟ و چه کاری از عهده او بر می آید؟ حتما می دانید که این افراد برای درمان به مراکز مراجعه نمی کنند.

روابط را حد و مرز بگذارید
احترام به او و نظراتش را به خاطر داشته باشید
و در جاهایی که ضرری برای شما ندارد به صحبت هایشان توجه و تایید دهید