تیرگی واژن

دختری ۱۷ ساله هستم پوست واژنم کمی تیرگی و چروکی پیدا کرده ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

 کارشناس مامایی

باسلام خدمت شما تیرگی ناحیه تناسلی امری بسیار طبیعی است و نیاز به هیچ درمانی ندارد ؛ این ناحیه در تمام افراد به دلایل هورمونی و نژاد آسیایی نسبت به سایر بدن درجاتی از تیرگی را دارد حساسیت خودتونو کمتر کنید بجای آن بیشتر به سلامت و بهداشت جنسی توجه کنید. مصرف آب و مایعات کافی در طول روز استفاده از لباس زیر نخی و خشک کردن مرتب ناحیه تناسلی جهت جلوگیری از عفونت توصیه میشود.