سوزش داخل واژن و خارج

سلام خانم دکتر من ۱ساله بعد زایمان طبیعیم دچار شقاق مقعد شدم...خوب انواع پمادهارا برای مقعدم استفاده میکردم...که گاهی از پشت اون پمادا میومد ب جلوو...الان ۱ماه بیشتره که گاهی واژنم سوزش داره...حین رابطه هم سوزشش بیشتر میشه...بعدرابطه هم همچنان این سوزش هست...زیر دلمم درد میکنه..چند روز پیش هم خارش داشتم..خودمو خاروندم سوزشش بیشتر شد..یعنی مال اون پمادهاس،یا عفونت؟؟یاچیز دیگس..حتما باید برم دکتر؟؟ممنون میشم حواب بدین🙏😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل ... وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

به پمادها ارتباطی ندارد . مربوط به عفونت واژن است . جهت معاینه و درمان مناسب مراجعه کنید .