بارداری

سلام روز بخیر من ۲۷ دی اخرین پریودم بود بعد یک اسفند تست بتا دادم ۱۲۱ بود ۴۸ ساعت بعد تکرار کردم شد ۳۱۰ و سونو کردن گفت یه ساک میبینم ولی زود اومدی الان لکه بینی دارم بهم شیاف دادن ده تا دونه ایا قبل از تشکیل قلب دارو دادن مشکلی نیس؟ پایین بودن بتا مشگلی نداره من سیکلام ۳۰ روزه بوده. سابقه یه بارداری خارج از رحمی هم دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

 کارشناس مامایی

باسلام خدمت شما ؛ استفاده از شیاف پروژسترونی جهت قطع لکه بینی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه بلکه کمک کننده است  بعد از اتمام دارو بهتر است بتا مجددا چک شود و درصورت لزوم سونوگرافی تکرار. با ارزوی سلامتی