با سلام و خسته نباشید می خواستم بپرسم کارای داندانپزشکی مثل بی حسی زدن برای زن حامله مضر هست یا نه ؟
پاسخ مشاور

دندانپزشک

با سلام و احترام به طور کلی برای خانم باردار با رعایت نکات علمی میتوان اعمال دندانپزشکی را انجام داد. به عنوان مثال بهترین زمان برای درمان های لازم ، سه ماهه دوم بارداری یعنی ماه های چهار و پنج و ششم است. همچنین بهتر است در حد امکان از انجام رادیوگرافی پرهیز کرد و در صورت لزوم حتما همراه روپوش سربی این کار انجام شود. همچنین تزریق برخی بی حسی ها نیز ممنوع است. در پایان اینکه انجام اعمال ضروری ممکن است.