با سلام میخواستم بدونم علت عفونت های مکرر چیست ؟ من هر چند وقت یک بار دچار عفونت میشم . از پماد واژینال استفاده میکنم خوب میشه اما باز هم به دو ماه نمی کشه عفونت میگیرم .
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام خانمی دلیل عفونت های مکرر برحسب نوع عفونت میتونه عدم درمان همزمان همسرتون یا ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن به دلایلی مثل استفاده بیرویه از آنتی بیوتیک ها ، تغذیه ناسالم ، ابتلا به بیماری داخلی مثل دیابت ،. . . باشه . نیاز به بررسی بالینی هست .