سلام من خواهرم چند ماه پیش سرطان سینه گرفت و الان یک ماهی میشه که به طور کامل بهبود پیدا کرده . بعد از آزمایشات هورمونی و یک سری آزمایش دیگه به خواهرم گفتن که ذخایر تخمدانش صفره و تمام شده هیچوقت بچه دار نخواهد شد.می خواستم بدونم آیا راهی برای بچه دار شدنش وجود داره ؟ آخه سنش خیلی کمه و هنوز ازدواج نکرده .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بله .

فعلا تا ۵ سال بهتر است باردار نشوند . ذخیره تخمدان ممکن است بس از قطع داروهای شیمی درمانی بهتر شود . اگر ذخیره بایین بود می توانند از تخمک دهنده استفاده کنند .

فعلا تا وقتی انکولوژیست اجازه دهد نباید باردار شوند و بارداری باعث عود سرطان خواهد شد .