اعتماد بعد خیانت

سلام ده سال ازدواج کردم شوهرم سبار بهم خیانت کرده در حد تلفن همسرم همیشه از زیبایی من تعریف کرده و میکنه بعد این موضوعات خیلی ابراز پشیمونی میکنه

ولی من مدام در حال سرزنششم میگم چرا با من این کارو کردی دوتا بچه دارم نمیخوام جدا بشم ولی چیکار کنم که هم خودم اروم بشم هم اون خیانت نکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دوست عزیز؛ میتونم درکتان کنم که تجربه ی خیانت حتی برای یک بار هم بسیار طاقت فرساست و انرژی روانی بسیاری را از شما و رابطه تان می گیرد و شرایط بعد از این آسیب این است که مرتبا سرزنش می کنید و یادآوری می شود که با شما چه بد رفتاری شده است که بودن این شرایط تا اندازه ای طبیعی است و لازم است تا همسرتان هم شما را درک کند که با رفتارش چه آسیب و یا اسیب هایی را به شما وارد کرده است.
اما این را در نظر بگیرید در صورتی که زمان زیادی از این خیانت ها گذشته و همسرتان ابراز پشیمانی داشته و سعی در جلب اعتماد شما دارد و تلاش می کند تا رابطه با شما را حفظ کند و شما هم این را احساس می کنید از سرزنش کردن همسرتان دست بکشید و برای اعتماد سازی بعد از خیانت از متخصص روانشناس کمک بگیرید تا هم شما از این بحران خارج شوید و هم به بهبود رابطه با همسرتان راهنمایی های لازم ارائه شود.موفق باشید.