ورزش و لکه بینی

سلام من حدود چهار پنج سال پیش ورزش می کردم و بین سیکل های پریودی مرتبا لکه بینی داشتم اون زمان انواع آزمایش و سونو را دادم و خیلی پیگیری کردم اما به نتیجه نرسیدم (بعد از قطع ورزش خوب شدم)حالا دوباره مدتی هست (حدود یک ما) ورزش را شروع کردم و لکه بینی شدید دارم به طوری که  فکر می کنم پریود شدم ولی بعداً قطع میشه و متوجه می شم لکه بینی بوده شما نظرتون در این باره چیه؟در ضمن ورزش خیلی سنگین هم انجام نمی دم و حد متوسطی داره.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام چون مجرد هستید معاینه نمیشود کرد متاسفانه و جز کارایی که کردید کاری نمی شود کرد