سلام من هفته 18 بارداری هستم میخواستم بدونم خوردن تخم بلدرچین اشکالی نداره؟ روزی چندتا می تونم مصرف کنم؟
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز بله میتوانید در هفته 18 بارداری از تخم بلدرچین استفاده کنید مشکلی بوجود نخواهد آمد. تخم بلدرچین خواص زیادی دارد اما این‌که چند تا در بارداری می‌توان مصرف کرد تحقیق زیادی در این مورد صورت نگرفته است . در کل هر ماده غذایی که جدید مصرف می‌شود باید با احتیاط مصرف شود. تخم بلدرچین، مرغ یا ... به صورت خام در بارداری ممنوع است. نکته دوم این‌که تخم بلدرچین را می‌توانید جایگزین تخم مرغ نمایید اما نه به این صورت که یکباره تعداد زیادی از آن را مصرف کنید. با تشکر