اضطراب شدید

سلام من هم روانشناس هم روانپزشک رفتم حدودا از سوم ابتدایی تا الان که20 سالمه همش تو درس خوندن اضطراب دارم خیلییییی درس خوندن رو دوست دارم ولی هر کاری میکنم این استرس ول کنم نیست اعصابم خورد شده روزی چهار تا قرص با تجویز روانپزشک میخورم بهش هم میگم میگه نمیتونم دیگه دوزشو زیاد کنم خسته شدم 🥲

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ضروريه هم روانشناس و هم روانپزشك رو عوض كنيد وقتي بعد اين همه سال نتيجه مطلوب رو نگرفتيد و شرايط بهتر نشده يعني داروها و رويكرد درماني مناسب شما نيست و بهتره با فرد ديگري براي مديريت اضطراب و ريشه يابي علت اين نگراني ها صحبت كنيد.