سلام عذاب میکشم

سلام خسته نباشید دلم درده

من عاشق کسی هستم نمی تونم ازش دل بکنم خیلی استرس دارم نمیدونم چکار کنم دلم درده کار هر روزم شد گریه اینکه بهم رسیدنمون خیلی کمه تورو خدا سرزنشم نکنید درکم کنید 😭😭😭😭😭😭خداشاهده یه غم بزرگی تو دلمه😭😭😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل درحال تحصیل دکتر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ما در جايگاه كسي نيستم كه كسي رو بخاطر احساسش سرزنش كنيم براي هركس دوست داشتن رخ ميده و كاملا طبيعي هست
اين اضطراب و ترس از دل كندن از كجا مياد ايا اين فرد از احساس شما باخبر هست ايا اون علاقه ايي نداره ،چه دلايلي داري كه احتمال بهم رسيدن رو كم ميدوني ،با بي تابي و حال اشفته نميتوني كاري بكني سعي كن به خودت مسلط باشي اگر اون شخص از حست خبر نداري بهش بگو و اون رو در جريان بزار و بعد با مديريت احساست ميتوني جلو بري و اگر هم پاسخ نه شنيدي نياز به زمان داري و گذر از دوران سوگ كمكت ميكنه .