باسلام دختر م الان 7 ماه و23روزشه وهنوز نمیشینه وخیلی شله وسینه خیز هم نمیره دکتر که بردمش گفت نرمی استخوان نداره ( البته دخترم زودتر ازموعد درهفته 36 به دنیا اومد ) مشکلی نداره؟ چکارش کنم که مهارتش بیشتر بشه وماهیچه هاش قویتر؟ الان وزنش 7600 وقدش 70 قد ووزنش چطوره؟وهیچ میلی به غذاخوردن نداره ودرکل یک یادو قاشق سوپخوری میخوره
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربرگرامی باهاش تمرین کنید . ماهیچه ها رو ماساژ بدید و کمک کنید بنشینه هنوز وقت برای نشستن داره وزن و قدشم خوبه یک تا دو قاشق سوپخوری برای سن کوچولوتون در هر وعده خوبه