شربت آلپرازولام

سلام

دکتر برای همسرم الپرازولام نوشته ولی نمیخوره و دکتر گفت باید شربت بخوره ولی توی هرچی میریزم متوجه میشه من توی چی بریزم یا چطوری بوشو از بین برد ترو خدا راهنمایی کنید همسرم دوقطبی داره.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت مرد شغل کشاورز وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

همسرتون باید متوجه شرایط خودش باید بشه و خودش باید خواهان بهبودی باشد،از مشاور کمک بگیرید،اینگونه پنهان کاری کار درستی نیست