درد سینه

سوزش و درد سینه دوروزه ک سینه چپم اندازه یک سکه درد میکنه گاهی پشتمم تیر میکشه نوک سینه هامم میسوزه انگار ک حرارت داره مشکل چیه من این ماه فقط یک روز خونریزی داشتم میتونه از اون باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام امکان داره مشکل هورمونی باشه اگرزیر۳۵سال هستین فقط سونوگرافی سینه واگه بالای ۳۵سال هستین سونوگرافی وماموگرافی سینه انجام بدین ونتیجه به متخصص جراحی عمومی ویا زنان نشون بذیدتاهم معاینه سینه انجام بدن هم راهنماییتون کنن