من تو زندگی کلا دوبار بیشتر پریود نشدم

سلام.میدونم شاید واستون جای تعجب داشته باشه ولی من۲۹سالمه و تو کل زندگیم دوبار بیشتر پریود نشدم.هیچوقت جرأت نکردم برم دکتر.همیشه پنهانش کردم.آخه تو خانواده ما دختر بودن زشته چه برسه به این که اون دختر مشکل جنسی هم براش پیش بیاد.

ماهمیشه در حالت عادی درحال سرزنش شدن هستیم اگه هم مشکلی داشته باشیم که دیگه واویلا هست‌.

😔یک بار یواشکی رفتم دکتر آزمایش دادم سونوگفتن که تخمدانت رشد نکرده خیلی کوچیکه رحمم کوچیک بود و تو آزمایش خونم یک سری هرمون ها ترشح نمیشدکه من سردر نیاوردم.فرستادنم ام آر آی .ولی من نرفتم آزمایشاتم رو ادامه بدم چون همه اون دکترا منو مسخره میکردن که تا الان کجا بودی.اون موقه هم بیکار بودم حدودا ۲۴سالم بود و مخارج دکتر زیاد بود ادامش ندادم.الان خیلی ناامیدم از زندگی.سنمم بالا رفته.نمیدونم مشکلم چیه.فقط خیلی از خودم و زندگیم خجالت میکشم.از دختر بودنم متنفرم.تنها آرزوم این بوده یک روز بچه دار بشم.ولی نمیدونم بهش برسم یا نه.خیلی ناامیدم.خیلی.😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل مهندس معماری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

عزیزم ناامیدشیطونه
هیچ کس حق نداره دخترگلی مثل شمارومسخره کنه
خوشگلم دنبال کاردرمانت ومشکلت برو
اینجاجای بازکردن این مواردنیست چون خیلی نیازبه بررسی داره
من دوست دارم کمکت کنم ولی تهران هستم اگرتهران نیستی درشهرخودتون یک پزشک مجرب برو مطمئنم کمکت میکنن🙏🙏🙏