جدایی از واقعیت ...

سلام.

چند سالی هست که احساس میکنم از واقعیت جدا شدم (البته این رو این اواخر با مطالعه فهمیدم یه چیزایی که این یه احساسه در طول درمان افسردگی) روانپزشک به خاطر افسردگی دارم نه این موضوع آخه خانواده نمیزاره چیز دیگه ای به پزشک بگم میگن قرص جدید مینویسن خواب میشی 😂😑 این احساس به این صورته میبینم زندگیم داره میگذره عین یه فیلم،  استرس،اضطراب گه گاهی دلشوره و خیلی بلاتکلیفی و ترس از آینده تصاویر بدی از آینده مغزم میزنه جلو چشام 🤦🙃 من دانشجو هستم و معدلم ۴ نمره کم شده به از ترم ۳ این افت رو داشتم وقتی به خودم میخوام بیام تواین حالت ها استرسم میره بالا وحشت میکنم میگم عذر میخوام .... از کرگی دم نداشت نمیزاره فعالیتی کنم

به طور خلاصه مشکلاتم اینا هستن :

افت تحصیلی

جدایی از محیط اطراف حدود ۳۰ درصد احساس

حملات اضطرابی وقتی خیال های آینده میاد تو سرم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت مرد شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
متاسفانه خيلي گنگ توضيح داديد
براي افت تحصيلي به نظر با توجه به احساساتي كه تجربه ميكنيد و حال روحي بدي كه داريد طبيعي است
در مورد روانپزشك هم بهتره صادقانه تمام موضوعات رو عنوان كنيد تا بتونن بر اساس مشكل بهترين درمان رو انجام بدن و حتما در كنارش مشاوره فردي داشته باشيد و براي حل اين موانع از ايشون كمك بگيريد .