سلام شب بخیر من یه پسرهشت ساله دارم که الان ده ماه هست وسواس پیداکرده مثلاخیلی دست میشوره یا شب ها وقت خواب چندین بارمیره دسشویی حتما من بایدبهش بگم که دسشویی نداری بیابیرون یا گیرمیده به بسته بودن شیراب چندین بارچک میکنه یا روی مرتب کردن رختخوابش و...من خیلی باهاش مداراکردم حرف زدم افاقه نکرد هر روزم یه چیز جدیدبه اینکاراش اضاف میکنه واقعا دیگه خسته شدم الان دیگه دعوامون میشه به بحث وناراحتی کشیده میشه درضمن خیلی خودخواهه همیشه میخواد همه چیز براش فراهم باشه اصلاحاضرنیست نه بشنوه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام.ریشه وسواس کودک شما اضطراب هست که نیاز به بررسی ریز عوامل خانوادگی و محیطی و سوابق خانوادگی رو داره.با روانشناس کودک و نوجوان مشاوره بگیرید تا حال خوب برای خودتون و فرزندتون مهیا کنید😊🙏