خجالتی بودن توام با دست بزن کودک

سلام وقت بخیر

پسر من ۶ سالشه از طرفی خجالتی هست و حتی سلام هم نمیکنه به غریبه ها)فقط به خانواده سلام میکنه و جواب میده( ، تو مدرسه خیلی ددست خاصی نداره ولی تو گروه ها و با معلمش همکاره

از یه طرف برادرشو که ۴ سالشه میزنه ، ما خیلیییی به ندرت زدیمش شاید کلا ۳ بار اونم بعد اینکه بد برادرشو زده اروم زدیم به پاش ولی این چیزا نگرانمون کرده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام نکردن کودکان به مرور زمان برطرف میشه ولی یادتون باشه خود شما الگوی مهمی هستید برای تکرار یک رفتار خوب.دعوای با برادر میتونه عوامل مختلفی در اون دخیل باشه مثل مقایسه فرزندان یا تحقیر والدین یا....
پس دقت کنید تا عاملهای سبب ساز و تداوم بخش رو ببینید😊