سلام خسته نباشین من تنبلی تخمدان دارم دکتر برام قرص دوفامد داده از ۱۴پریودیم تا۲۶هرروز دوتا من یه بار روز۲۴فراموش کردم فقط یدونه دوفامد خوردم روز۲۵هم کلا نخوردم دوباره روز۲۶دوتاخوردم همیشه۵روز بعد قطع دوفامد پریود میشدم الان ۱۰روزه و پریودنشدم امکان بارداری‌هست؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

یک تست خونی بتا اچ سی جی انجام دهید تا مشخص شود که باردار هستید یا خیر ؟