با سلام خسته نباشید اولین دو دندان بالای پسر بچه دوساله من بخاطر قطره آهن سیاه شده بود و به مرور بخاطر خوردن شیشه همان قسمت که سیاه شده بود شروع کرد به پوسیدگی.دندانپزشک گفت ما برای داندان های شیری درمان انجام نمیدهیم فقط بدون خمیر دندان مسواک کنید و رعایت کنید. این نظر دکتر را تایید میکنید ؟ چون نگرانم.پوسیدگی دو سوم دندان هایش را از بین برده و به لثه نزدیک شده.
پاسخ مشاور

دندانپزشک و متخصص ارتودنسی

سلام اگر پوسیدگی فقط بر روی دو دندان جلویی است تا زمانی که درد یا عفونت نکند نیازی به درمان ندارد ولی به یک متخصص دندانپزشک کودکان هم مراجعه کنید بی ضرر است. دکتر عشاق متخصص ارتودنسی