استرس در باردای

سلام من همیشه خیلی استرس میگیرم مثلا یکی در بزنه یا یکی زنگ بزنه یهو احساس میکنم دلم فرو میریزه تپش قلبم بیشتر میشه بی حال میشم

الان برای بار دوم حامله هستم موقع بارداری قبل هم این احساس داشتم و الان میبینم دخترم هم همینطور یکی در میزنه فورا فرار میکنه تو اتاق یا یه چیزی بشه خیلی میترسه حالا چکار کنم تا با این استرسم کنار بیام

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خونه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کاردرمانی

سلام
پس از زایمان،به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید.البته بدونید که جنین در شکم مادر هم استرس مادر رو حس میکنه و این موضوع ارتباط مستقیم با پر فعالیتی کودک داره.بهتره خودتون رو درمان کنید .