بی توجهی همسرم

سلام وقتتون بخیر. از زمانیکه پسرم دنیا اومدن ،  شوهرم توبچه داری خیلی بمن بی توجهی کردن و من بشدت سرد مزاج شدم و ایشون جاشونو جدا کردن.یعنی من با دوتا بچم تو اتاق خواب میخوابیم ایشون تو اتاق دیگه..دلیلشم که میپرسم میگن تو یک اتاق جا نمیشیم. چه راه حلی توصیه میکنین؟؟

ممنون از وقتی که میزارین🙏🏻

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
بهترين كار صحبت كردن با ايشونه با ارامش و بدون تنش علت دور شدنتون سردي كه نام برديد  و علت ناراحتي خود را عنوان كنيد اينكه هر اتفاقي بيفته نبايد جاي خواب جدا بشه و لازمه كه  بچه ها مستقل در يك اتاق ديگه باشن و بخواهيد كه به اتاق خواب برگردن .