کیپ شدن گوش بعد از رابطه

سلام وقت بخیر.من دقیقا بعد از رابطه با همسرم گوش هام کیپ میشن و صداهارو آروم آروم کم میشنوم.مثل یک باد داخل گوشم میپیچه و شنواییم تا یک دقیقه بعد آروم آروم برمیگرده و مثل قبل میشه.با متخصص گوش صحبت کردم گفتن این مشکل گوش میانی هست ولی توضیح بیشتری ندادن.ایا این خطرناکه؟

البته خانم دکتر من قبل از ازدواجم در حین خودارضایی هم همین مشکل رو داشتم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام با متخصص گوش وحلق و بيني مشورت كنيد