سلام تاحالا چند بار برام پیش اومده که موقعی که مترو یا اتوبوس خیلی شلوغه احساس خفگی میکنم دستم میلرزه و فقط دوس دارم از اون مکان فرار کنم...زمان هایی که تنها هستم این اتفاق بیشتر رخ میده ولی وقتی با دوستام تو مترو شلوغ باشم این حس کمتر بهم دست میده...

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
اين ترس اسمش اگروفوبيا هست ترس از محيط هاي بسته و حس خفگي كه رخ ميده علائم بدني اين ترس هست و وقتي دوستانتون هستن كمي احساس ارامش بيشتر ميشه و اين ترس محو تر ميشه ،اگر باعث اختلال توي زندگي شد ميتونيد با مشاور صحبت كنيد و حتي اگر تشخيص مشاور بود روانپزشك برويد اما اگر باعث اختلال در عملكرد نشد شناخت و رعايت كردن ميتونه اوضاع رو نرمال نگه داره.