راه حل مقابله با وسواس فکری

سلام . من حدود سه ماه پیش دچار کسالت جسمی شدم و از اون روز تا به الان دچار وسواس فکری هستم و فکر می‌کنم به بیماری خاصی مبتلا هستم

دکتر هم رفتم از لحاظ جسمی مشکل نداشتم اما بازم این فکر رهام نمیکنه

روانپزشک هم رفتم فایده نداشته

ممنون میشم راهنماییم کنید چون واقعا به جسمم هم داره ضرر میرسونه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
اينكه روانپزشك رفتين و فايده نداشت يعني چي ؟يعني داروها بهتون كمك نكرد اين ترس و نگراني بعد از بيماري ميتونه طبيعي باشه گاهي اما اگر فراتر بره عملكرد ما رو تحت تاثير قرار بده ما رو از زندگي دور كنه و به  اختلال تبديل بشه نياز به دارو داره بهتره در استفاده و تاثير داروها صبور باشيد و حتما با يك مشاور فردي صحبت كنيد و با كمك ايشون جلو برويد.