دندانپزشک

سلام من دندونم شکست دکتر برام پست درست کرد که بعدشم روکش کنه موقع گذاشتن پست گفت احتمالا موقع شکستن دندونت یکمی از ریشه هم لبپر شده و تا دوهفته درد و ورم و عفونت میکنه بیا بکشم ولی دردو اینا نداره میخوام آی وی اف کنم دکترم گفت قبلش بیا بکشم پودر استخوان بریزم تا اگر باردار شدی اذیت نکنه و بعد بارداری ایمپلنت کنی . خواستم مشورت بگیرم که اینکارو انجام بدم دندان شماره ۵ فک بالا رو بکشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دکترای حرفه ای دندانپزشکی

سلام وقت بخیر

بله حتما قبل از بارداری تمام مشکلات دندانی رو برطرف کنین
ترمیم و کشیدنیاهاتون رو حتما انجام بدین که در طول مدت بارداری دچار مشکل نشین