باعرض سلام و خداقوت... پسر دوسال و سه ماهه ای دارم که هوش بسیار بالایی دارد و بسیار اجتماعی و با ادب است ولی جدیدا از بچه های اطرافش زدن رو یاد گرفته و بچه ها و گاها بررگتر ها را میزند... هرچه وسایل تشویقی برایش میگیریم و تشویقش میکنیم فایده ندارد... دعوایش هم میکنیم فایده ندارد... چون خیلی باهوش و حساس هست میترسم با دعوا کردن عقده ای و تو سری خور بشه... خواهشا بگید چه جوری باهاش رفتار کنم تا دیگه کسی رو نزنه... خیلی خیلی ممنون
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام مادر عزیز وقتی عصبانی میشه کسی رو میزنه یا زدن براش یک بازی شده؟ اگر در هنگام عصبانیت این کار رو میکنه که خب باید کنترل خشم رو بهش یاد بدبد ورفتار مناسب رو جایگزین کنید اگر براش بازی شده که بی توجه باشید و گاهی دستش رو بدون اینگه نگاش کنید بگیرید ومانع شید تا جایی که میتونید غیر مستقیم وارد بشید برای اموزش وجایگزین رفتار مناسب بهتره وقتی این کار رو کرد با لحن آروم بگید مامان این کار درد داره این کار خوبی نیست ما نباید کسی رو بزنیم سعی کنید قبل از اینکه بزنه دستش رو بگیرید ومانع شید با بعد که تکرارکرد بگید مامانی یادت رفت من که گفتم درد داره نباید کسی رو بزنیم .این بار کمی لحن کلامتون جدی باشه دفعه بعد نگاش کنید وبگید من چی گفته بودم؟ ولی اصلا دعواش نکنید فقط چهره خودتون رو ناراحت نشون بدید یادتون باشه موقع تذکر بهش ابراز علاقه کنید وبگید تو خیلی پسر خوبی هستی ولی این کاراصلا خوب نیست من تورو خیلی دوست دارم ولی این کارت رو اصلا دوست ندارم میتونید در این مورد قصه بگید (در جنگل حیوانات خرگوشی بود که .....) ومضمون قصه تان به این نحو باشد که حیوانی که این کار رو میکرده کم کم دوستاش رو از دست میده وتنها میشه کسی باهاش بازی نمیکنه و... فکر میکرده کسی دوستش نداره گریه میکرده ومامانش بهش گفت همه تو رو دوست دارند ولی این کارت رو دوست ندارند بخاطر همین هم باهات بازی نمیکنند و..... با زبان کودکانه بگید ما اجازه نداریم کسی رو بزنیم وکسی هم اجازه نداره ما رو بزنه بهش دفاع کردن رو یاد بدید .که اگر کسی زدتش دست طرف رو بگیره بهش اخم کنه وبگه اجازه نداری منو بزنی میتونید با بازی این رو بهش یاد بدید موفق باشید