بنا به دلایلی یه ذره به شوهرم بی اعتماد شدم، این حس بی اعتمادی خیلی حس بدیه، به حرفاش اعتماد ندارم، قراره بخاطر خرجای که داریم پس انداز کنیم، امشب برگشته میگه یکی از دوستام ماشین خریده پول قسط این ماه نداره میخاد ازم قرض کنه یه تومن ، ماه بعدی ،1/5پس بده، منم چون محل کارش دوره همکارشو نمیشماسم بپرسم کدوم همکار پول میخاد.. حس میکنم این پولو نمیخاد بده به دوستاش، حس میکنم یه کارایی داره انجام میده، یه زن خوب حس میکنه الان همسرش دروغ میگه یا نه، موقع دروغ مهربون تر میشه در موردش توصیح زیاد میده، میگم اخه چرا دوستش بگه 1/5پس میده، مگه هر کی قرض میکنه قراره بیشتر پس بده، اگه اینجوری صبر کنه ماه بعد دوتا قسط ماشین بده چرا پول بیشتر بده شوهرم، نمیتونمم بهش بگم اینا،همیشه میگه بهم بی اعتمادی، هر بار سوال زیاد بپرسم حس مبکنم ازم دور تر میشه و هیچی دیگه بهم نمیگه حتی به دروغ ، هر ماه هم یه مقدار پول میگه ابجیم خواست. بابام خواست، مامانم خواست، .. چیکاااااار کنمممممم؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز فرض بگیریم حس شما درسته و همسرتون داره دروغ میگه . خب بنظرتون چرا باید این کار رو بکنه ؟ چقدر شما با رفتارهاتون این بستر رو برای همسرتون فراهم کردید که پنهان کاری کنه؟ بعضی‌ از مردان‌ در برابرشکوه وکنایه زنان‌شان‌مجبور به‌ گفتن‌ دروغ‌هایی‌ می‌شوند . هیچ‌ گاه‌ همسر خود را تحت‌فشار نگذارید و از او درخواست‌های‌ ناشدنی‌نخواهید. مردی‌ که‌ زیر بار فشار سخن‌های‌همسرش‌ باشد، دست‌ به‌ دروغ‌ گویی‌ می‌زند گاهی بخاطر ساکت‌کردن‌ همسرش‌ و جلوگیری‌ از کشمکش‌ و جنگ‌اعصاب‌ مجبور به‌ دروغ‌ گویی‌ می‌شود. شاید همسرتون برای اینکه از طرف شما سرزنش نشه که چرا نتونسته پول پس انداز کنه مجبور به این کار شده(البته اگر فرض بگیریم که دروغ گفته) سعی کنید با همسرتون رفیق باشید وکاراگاه بازی در نیارید وبه دنبال اثبات فرضیه های خودتون نرید باهاش دوستانه صحبت کنید و بگید ملاک ومعیار اصلیتون تو زندگی برپایه صداقت هست .بگید اگر دوس داری موضوعی رو نگی مجبور نیستی ولی دروغ هم نگو. برای کارهایی که انجام میدن سرزنششون نکنید مثلا ولخرجی کردی نتونستیم پس انداز کنیم . همسر شما بچه شما نیست که مدام برای همه امور ازش سوال بپرسید همانطور که خودتون هم اشاره کردید با این روش از شما دور خواهد شد