علت برجستگی روی واژن

سلام ، من مجردم و تا به حال هیچگونه رابطه ای نداشتم ، استخر نرفتم و یا از وسیله شخصی دیگری استفاده نکردم و جای آلوده ای هم ننشستم ، اما به تازگی متوجه شدم یه برجستگی سفت که رنگش سفید کمرنگه زیر پوست داخل واژنم ایجاد شده ، وقتی دست میزنم درد نداره و جنسش هم سفته ، فقط یک دونست و سایزش هم تغییری نمیکنه ، آیا زگیل تناسلیه یا در اثر رعایت نکردن بهداشته؟ میشه جواب بدید لطفا خیلییی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مسائل این چنینی نیاز مند شرح حال کامل تری است لطفا با پزشک متخصص مشورت کنید