حس میکنم پدرم به مادرم خیانت میکنه

حس میکنم پدرم به مادرم خیانت میکنه،خودم چندبار دیدم با ی زن تلفنی حرف میزد ازش پرسیدم که کیه گفت همکارمه

واقعا نمیدونم چیکارکنم با مادرم درمیون بزارم یا نه.

مادرمم به پدرم شک داره چند ماهیه همش رابطشون همش شده دعوا.کم پیش میاد به مادرم ابراز علاقه کنه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
اينكه مادرتون به همسرش شك داره يك چيز شخصي بين رابطه دونفر هست كه عنوان كردنش به شما به عنوان فرزند حتي به بهونه درد دل و اگاه كردن  شما هم از اين موضوع اشتباهه
و دومين موضوع اينكه گفتن اين موضوع به مادرتون چه كمكي به رابطه اون ها ميكنه و قراره با گفتنش چي بشه چه تغييري اتفاق بيفته
قطعا هر موضوعي باشه بين اون دو نفر هست و بهتره زياد وارد جزييات نشيم و طرفداري از والدي نكنيم و كنكاش نكنيم پرسيدن اينكه كي هست اشتباهه بهتره كمي از رابطه والدين فاصله بگيريد و روي خودتون تمركز كنيد.