قرص اورژانسی

ببخشید من این ماه بخاطر عفونت واژن مترونیدازول و بخاطر گردن دردم سلکسیب خوردم.میخواستم ۴ماه دیگه شرو به اقدام کنم و هنوز اسید فولیک و ویتامینارو شرو نکرده بودم ولی رابطه محافظت نشده داشتم و ترسیدم و بعد از ۷۰ساعت قرص اورژانسی خوردم رابطمم توو روزای تخمک گذاری بود.الان میترسم اگه حامله شم قرص اورژانسی برا جنین ضرر داشته باشه و نقصی چیزی داشته باشه؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل حانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

شما که قصد بارداری دارید نباید از قرص اورژانسی استفاده کنید مصرف قرص اسید فولیک در زمان بارداری مهم است این طور نیست که حتما باید قبل از بارداری مصرف شود و اگر کسی نخورد حتما باید قرص اورژانسی مصرف کند اگر هم باردار بودید مشکلی نیست موفق باشید.