سلام یه پسر ۴/۵ ساله دارم که تازگیا بردمش مهد از من جدا نمیشد و میگفت خیلی میترسم که تو بری متاسفانه مربی ها  چندبار بزور از من جداش کردن و با گریه بردنش بالا و به من گفتن کم کم خوب میشه مورد این چنینی داشتیم طبیعی هست ولی من ۴ روز فقط تونستم تحمل کنم و دلم نیومد و بردمش یه مهد دیگه اونجا اجازه میدن تو راهرو یا حیاط بمونم تا به مرور عادت کنه الان بعد چها روز اجازه میده در کلاسشون بسته باشه روز اول که اصلا تو کلاس نمیرفت بعدشم که میرفت باید در کلاس باز میبود که منو ببینه اما هنوزم نمیزاره حتی برای دو دقیقه از مهد خارج بشم و مدام میگه خیلی میترسم اگه بری خواهشا یه راهکار بهم بگید برای اینکه ترسش بریزه و بزاره از مهد برم

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

بالاخره باید شما اول با احساساتتون کنار بیایید درباره اضطراب جدایی مطالعه بفرمایید و سعی کنید به مربی ها اعتماد کنید