فكرو خيال بيش از مد

سلام اقاي دكتر حالم خيلي بده من تقريبا ٤ سال پيش با يه اقايي اشنا شدم خيلي منو ميخواست و واسه ازدواج ميخواست ولي من قبولش نكردمو الان پشيمون شدم و دوباره رفتم سمتش الان متوجه شدم ازدواج كرده نميدونم چيكار كنم خيلي بهش فكر ميكنم ، خيلي خودمو سرزنش ميكنم ميگم اي كاااااش قبولش كرده بودم بنظرتون من الان چيكار كنم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢١ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر براتون ناراحت كننده بوده
الان با توجه به اينكه ايشون متاهل هستن كه نميتوان كاري انجام داد جز شناخت و اگاهي بيستر نسبت به خودتون و شخصيت خودتون اينكه روي عزت نفس ،روي خواسته ها و نيازهاتون كار كنيد كه براي فرد بعدي يا خواستگارهايي كه داشتيد تصميم يهويي نگيريد كه بعد پشيمون بشيد.به خودتون فرصت بديد كه براي اين اتفاق ناراحت و غمگين باشيد ولي بدونيد زمان كمك بزرگيه براي اين حس غمگيني و براي چيزي كه تموم شده بي تابي نكنيد.