سلام خسته نباشید من سه ساله ازدواج کردم ویه دختر یک ساله دارم مشکل من شوهرمه اوایل زندگی خوب بود بهم توجه داشت ولی الان وقتی قهرمیکنم اصلابراش مهم نیست توهر جمع مجلسی یاخودمونی که باشه اگه باب میلش رفتارنکنم بهم توهین میکنه وقتی از مادرش یاخانوادش  گله ایی دارم حتی اگه حق بامن باشه همسرم حق رو به اونا میده و منو با حرفاش محکوم میکنه خواهش میکنم راهنمایی کنیدچیکارکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
بايد باايشون صحبت كنيد و علت اين رفتار رو جويا بشيد كه چرا خبري از محبت و توجه نيست و علت اون چيه ؟چه چيزي باعث اين خشم و بي تقاوتي درون ايشون شده
اينكه ايشون توهين كنن اين اجازه رو به بقيه هم ميدن كه ديگران هم به شما توهين كنن بهتره مدتي گلايه و شكايت رو كنار بزاريد و سعي كنيد بي تفاوت باشيد نسبت به خانواده ايشون تا حساسيت  كمتر بشه و بيش از اين حريم ها شكسته نشه .